Kvinden med guldstiletterne

Historien tager sin begyndelse i sommeren 2011. Provianteret med det strengt nødvendigste tøj, en dagbog, en god mountainbike, et Europa-atlas og et par gamle guldstiletter begav jeg mig ud i ukendt land og efterlod kæreste, familie, hjem og tryghed bag i håbet om at genfinde mig selv i en tid med kaos og udfordringer.

Nu kigger jeg tilbage på den tid, 5 år senere, fra et absolut anderledes ståsted. Meget vand er løbet i åen siden, men guldstiletterne blev og forbliver fortsat et symbol på den rejse, jeg kastede mig ud i, da det hele syntes mest håbløst. For midt i kaosset, midt i en rejse, midt i et fremmed land erkendte jeg betydning af at huske på de små ting, de glædesfyldte ting, når intet andet giver mening. Hver gang jeg fandt lejlighed til at tage stiletterne på, var jeg nemlig noget andet end hende, som derhjemme ikke kunne få tingene til at hænge sammen. Så var jeg bare en ung, smilende kvinde med de fineste sko.

Stiletterne reddede ikke mit kæresteforhold, og jeg fandt faktisk heller ikke mig selv før lang tid efter, men jeg lærte en vigtig ting: Jeg blev mindet om værdien i at drømme. Drømmen om forandring, drømmen om skønhed, drømmen om udvikling.

Guldstiletterne er fortællingen om en nu næsten 30-årige kvinde, som finder retning i et liv, der ind i mellem synes kaotisk, men også spændende og givende. Det er historien om at finde egenstyrke og om at finde en plads i verden. Det er jeg i øvrigt helt sikker på, at der er masser af, men når man tænker rigtig meget og kan komme til at blive en smule selvhøjtidelig, er det ind i mellem svært at se skoven for bare træer. Så mest af alt er guldstillerne et forsøg på at sætte ord på den verden, der omgiver mig, i håbet om at finde ud af at navigere i den.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s